Program za podršku uvođenju elektronskog plaćanja POS program

Program za podršku uvođenju elektronskog plaćanja POS program

Unapredi poslovanje, prijavi se za POS program u HALKBANK a.d. Beograd!

U sklopu saradnje sa Nacionalnom inicijativom za bezgotovinsko plaćanje i u okviru projekta „Bolji način“ HALKBANK a.d. Beograd je preduzetnicima omogućila da se prijave za POS program i tako besplatno uvedu mogućnost bezgotovinskog plaćanja na prodajnim mestima.

POS program je program podrške za uvođenje elektronskog plaćanja koji je namenjen preduzetnicima, mikro i malim preduzećima koji u proteklih godinu dana nisu imali mogućnost plaćanja pomoću platnih kartica, a sada žele da digitalizuju poslovanje u svojim fizičkim ili onlajn prodavnicama.

Prijavom za POS program dobijate besplatnu instalaciju i korišćenje uređaja, odnosno softvera za prihvat bezgotovinskih plaćanja uz subvencionisanu trgovačku naknadu u trajanju do godinu dana. Nakon isteka tog perioda možete odustati od korišćenja uređaja, bez ikakvih dodatnih obaveza ili nastaviti sa korišćenjem po dogovorenim uslovima.

Za više informacija o prijavi za program posetite našu najbližu filijalu ili se prijavite putem portala www.boljinacin.rs

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega