halkbank

HALKBANK a.d. Beograd - ponosni sponzor biciklističkog kupa Serbia Epic Series

17. mart 2023 Vesti

Danas se u Gradskoj kući u Požarevcu održala konferencija za medije povodom početka biciklističkog kupa Serbia Epic Series, koji će se organizovati od 24. marta do 23. aprila širom Srbije, a na kojem će naša Banka biti jedan od sponzora.

U ime naše Banke obratila se direktorka Službe za odnose s javnošću i upravljanje kvalitetom, Marija Hajdarević Nikolić koja je pozdravila učesnike i istakla značaj ovog kupa, koji ujedno predstavlja i kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

„Naša Banka je još pre nekoliko godina prepoznala potencijal međunarodnog takmičenja kao što je Srbija Epik Serija i 2019. godine bila jedan od sponzora. Imajući u vidu da je ovo međunarodno takmičenje i da su među učesnicima brojnih zemalja i državljani Srbije i Turske, a da je naša matična Banka upravo u Turskoj, sa velikim uzbuđenjem smo se ponovo odazvali pozivu i uključili.“

HALKBANK Beograd pozdravlja namere organizatora koji su odlučili da pokažu solidarnost i jednu celu trku organizuju sa ciljem da pomognu ugroženom narodu Republike Turske koju je od 6. februara pogodio niz razarajućih zemljotresa i ostavio katastrofalne posledice i velike gubitke.

„Kao Banka koja ljude uvek stavlja na prvo mesto, izuzetno nam je važno što je jedna trka humanitarnog karaktera, ali i što se tokom ove sportske manifestacije generalno širi svest o tome koliko je važno da čuvamo zajednicu čije smo deo“, rekla je Marija Hajdarević Nikolić.

Zadovoljstvo nam je što se naše korporativne vrednosti poklapaju sa karakterom ovog kupa, ponosni smo što smo sponzori i radujemo se početku.

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega