halkbank

Otvorena nova ekspozitura HALKBANK a.d. Beograd u Sjenici

20. oktobar 2023 Obaveštenja

HALKBANK a.d. Beograd je svečano otvorila novu ekspozituru u Sjenici, na adresi Kralja Tvrtka Prvog, broj 8 i to je već 43. poslovnica Banke u Srbiji.

Ceremoniju svečanog otvaranja je 19. oktobra svojim prisustvom i obraćanjem dodatno uveličao i ambasador Republike Turske u Srbiji, gospodin Hami Aksoy.

Okupljenima se pored ambasadora Republike Turske u Srbiji, obratio i predsednik Izvršnog odbora HALKBANK, gospodin Aziz Arslan, koji je istakao da je veoma ponosan što je zabeležen stabilan rast naše Banke u poslednjih godinu i po dana, kada je otvoreno 7 novih poslovnica, od kojih je 4 poslovnice otvoreno samo u ovoj godini.

U fokusu nove ekspoziture biće podjednako pružanje podrške, kako stanovništvu, tako i poljoprivrednicima i malim i srednjim preduzećima. Klijentima je na raspolaganju širok spektar kreditnih i štednih proizvoda, kao i brojne inovativne usluge. Kao posebnu ponudu za stanovništvo, Banka je pripremila kredite dobrodošlice sa posebnim uslovima, a za sve dodatne informacije na raspolaganju su uvek savetnici u sklopu ekspoziture.

Cilj je da i u narednim godinama nastavimo sa konstantnim rastom i budemo jedna od vodećih banaka na teritoriji Srbije, kao i da klijentima uvek omogućimo brzo i efikasno rešenje za sve njihove finansijske potrebe.

Ekspozitura će biti otvorena od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 časova.

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega