HALKBANK & Mastercard® nagradni konkurs

HALKBANK i Mastercard® te nagrađuju!

Zahvaljujemo se svim učesnicima na učešću u nagradnom kunkursu „Nagradni konkurs HALKBANK a.d. Beograd u saradnji sa MASTERCARD“ i čestitamo dobitnicima osvajanje nagrade SWATCH sata sa SwatchPAY! tehnologijom!

Inicijali dobitnika nagrade su objavljeni u nastavku: I.J., A.P., V.H., M.S., N.J., D.C., G.K., M.B., B.Ć., N.P., O.C., B.V., D.B., DŽ.H., V.V.P., V.D., D.P., J.P., J.M., S.M., O.J., O.V., D.Ž., D.D., S.J., B.S., Z.F., D.S., V.P., Z.P., N.Š., S.Đ., M.M., S.R., J.V., A.J., A.M., B.N., N.L., D.A., Đ.G., D.R., P.S., M.B., B.F.Đ., M.T.O. i V.M.

Svi dobitnici nagrade su primili obaveštenje o ostvarivanju prava na nagradu i instrukcije o načinu preuzimanja nagrade.

HALKBANK i Mastercard® te dodatno nagrađuju!

Plaćaj digitalnim novčanikom - SwatchPAY! tehnologijom HALKBANK Mastercard® World platnom karticom, ostvari potrošnju, kroz najmanje 3 transakcije, u minimalnom ukupnom iznosu od 5.000,00 RSD i ostvari cashback u iznosu od 3.000,00 RSD!

Pravo na povraćaj novca u okviru prodajnog podsticaja ostvaruju:

Pravo na cashback ostvaruju samo dobitnici nagrade, SWATCH sata sa SwatchPAY! tehnologijom, na nagradnom konkursu „Nagradni konkurs HALKBANK a.d. Beograd u saradnji sa MASTERCARD“, koji su učitali svoju HALKBANK Mastercard® World platnu karticu u digitalni novčanik - SwatchPAY! tehnologiju i tim putem ostvarili plaćanja, kroz najmanje 3 transakcije, u ukupnom minimalnom iznosu od 5.000,00 RSD na POS terminalima u zemlji i inostranstvu.

Period trajanja prodajnog podsticaja je od 15.11. od 00.00 do 30.11.2023. do 23.59 časova.

O detaljnijim informacijama možeš se informisati u Pravilima prodajnog podsticaja.

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega