Vikend plaćanja digitalnim novčanicima i HALKBANK Mastercard karticom donose keš-bek od 1.000 RSD!

Svi korisnici HALKBANK Mastercard kartica koji vikendom, u periodu od 4. novembra do 31. decembra 2023. plaćaju svojim digitalnim novčanikom kod odabranih trgovaca i ostvare potrošnju u minimalnom ukupnom iznosu od 3.000 RSD, ostvaruju mogućnost za keš-bek od 1.000 RSD.

Klijenti HALKBANK imaju tu privilegiju da odaberu digitalni novčanik koji je kompatibilan sa njihovim uređajem, dodaju svoju HALKBANK Mastercard karticu i plaćaju beskontaktno, brzo i sigurno.

Digitalni novčanici koje naša Banka podržava su: ApplePay, GooglePay, GarminPay, SwatchPAY!, XiaomiPay, Amazfit, Fitbit i Fidesmo.

U okviru kampanje računaju se plaćanja realizovana vikendom kod nekog od sledećih trgovaca: Cineplexx, DM, Hleb & Kifle, Merkator-S i Sport Vision, u bilo kojoj od njihovih fizičkih radnji na teritoriji Srbije.

Keš-bek se može ostvariti samo jednom u toku jednog vikenda, odnosno maksimalno 9 puta u toku trajanja cele kampanje. Računaju se transakcije obavljene kod bilo kog od odabranih trgovaca -jednog ili više njih, bez ograničenja i po želji korisnika. Nije potrebno da korisnik u toku jednog vikenda obavlja kupovine kod svih odabranih trgovaca kako bi se kvalifikovao za keš-bek.

Više detalja, kao i Pravila kampanje Programa, saznajte OVDE.

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega