Google Pay – plaćajte Vašim mobilnim telefonom

Google Pay – plaćajte Vašim mobilnim telefonom

HALKBANK a.d. Beograd je među prvim bankama koja je omogućila Google Pay uslugu svojim Visa korisnicima u Srbiji. Ova usluga biće dostupna svim klijentima banke koji imaju Android uređaje, aktivan račun u banci i jednu od Visa platnih kartica. Za korišćenje usluge Google Pay potrebno je instalirati aplikaciju na svom Android uređaju i dodavanjem svoje debitne/kreditne kartice na uređaj odmah može početi sa korišćenjem usluge.

Google Pay prestavlja sigurniji, bezbedan i zaštićen način plaćanja koji će olakšati svakodnevne kupovine i učiniti ih jedinstvenim. U trenutku plaćanja neophodno je da korisnici približe svoj android telefon POS terminalu kako bi platili beskontaktno. Svako Google Pay plaćanje je bezbedno jer se za autentifikaciju koristi biometrija koja podrazumeva prepozvanje lica, otiska prsta ili unošenje šifre za otključavanje telefona. Ova plaćanja podrazumevaju održavanje fizičke distance i smanjenja kontakta što predstavlja prednosti u uslovima epidemije. Važno je napomenuti da će korisnici Google Pay usluga i dalje imati pristup svim promocijama i pogodnostima koje im i inače omogućavaju Visa debitne i kreditne kartice i banka izdavalac.

Dolazak Google Pay-a na naše tržište je od izuzetne važnosti za dalju populaziraciju bezgotovinskih plaćanja sa obzirom da najveći procenat klijenata koristi Android uređaje.

HALKBANK a.d. Beograd još jednom dokazuje da svoje poslovanje bazira na najnovijim trendovima koje korisnici traže i da klijente stavlja na prvo mesto jer smo Ljudi pre svega.

 

Uputstvo za korišćenje digitalnog novčanika možete preuzeti ovde.