halkbank

Karijera

Rad u Halkbank a.d. Beograd

Postavljamo najviše ciljeve za budućnost, sa željom da kontinuirano rastemo i obezbeđujemo izuzetne usluge našim klijentima. Kako bismo to postigli, tražimo samo najbolje kandidate, talentovane, izuzetno motivisane pojedince sa ambicijom da rastu zajedno sa našom bankom, sposobne da odgovore na sve izazove modernog vremena.

Biti deo Halkbanke znači biti deo dinamičnog, internacionalnog radnog okruženja ali i deo ambicioznog tima sa velikim mogućnostima za brz profesionalni razvoj i stručno usavršavanje. Posvećeni smo negovanju i razvoju naših zaposlenih tako što podržavamo njihovo usavršavanje kroz različite obuke, usmeravamo ih i pomažemo im da prošire svoja znanja i veštine.

Šta nudimo:

U Halkbank a.d. Beograd svakog dana učimo i razvijamo se - kroz izazovne zadatke i rad sa iskusnim koleginicama i kolegama, raznovrsne programe učenja i obuke, prilike za rotaciju posla, napredovanjem. Inspirisani smo da proaktivno učestvujemo u ličnom razvoju.

U nastavku su neki od programa koje realizujemo za naše zaposlene u saradnji sa koleginicama i kolegama:

Obuka za novozaposlene u filijalama

Nove koleginice i kolege koji će raditi u našim filijalama, pre početka rada učestvuju u sveobuhvatnoj obuci tokom koje se pripremaju za rad sa klijentima i sistemom Banke.

Treninzi profesionalnog razvoja

Kontinuirano se razvijamo i učimo, putem obuka iz raznovrsnih oblasti, koje i sami biramo i predlažemo, u skladu sa potrebama. Vode ih naše koleginice i kolege kao i partneri Banke.

E-learning

Verujemo u nove načine sticanja znanja i imamo obezbeđene onlajn alate da učimo i informišemo se, bilo gde i bilo kada.

Šta tražimo:

Ukoliko postanete deo tima Halkbank a.d. Beograd bićete pravi ambasador ili ambasadorka kompanije i zato od vas očekujemo da uvek predstavljate kompaniju vodeći se sledećim korporativnim vrednostima:

Poverenje – Možete biti sigurni da je Vaš novac u dobrim rukama.

Poštovanje – Mi cenimo Vaš vredan rad i poštujemo kapital koji ste stekli.

Iskrenost – Naše poslovanje je transparentno, a prioritet nam je da Vaši interesi budu u potpunosti zaštićeni.

Kvalitet – Naši proizvodi i usluge su kreirani u skladu sa Vašim zahtevima i očekivanjima.

Jednostavnost – Naše procedure su pristupačne i jednostavne.

Brzina – Procesuiranje Vaših zahteva se obavlja u minimalnom roku.

Efikasnost – U našem i Vašem interesu je da jednostavnim procedurama dođemo do brzih rešenja.

Razvoj – HALKBANK prati svetske standarde i trendove poslovanja u cilju stalnog unapređivanja i prilagođavanja svojih proizvoda i usluga zahtevima tržišta.

Profesionalizam – Pažljivo smo birali saradnike i kolege i sastavili tim vrhunskih profesionalaca koji su obučeni i spremni da izađu u susret svim Vašim zahtevima.

Disciplina – Marljivo i savesno ispunjavamo sve svoje obaveze kako bismo zadovoljili Vaše i naše profesionalne potrebe

Ukoliko delite ove vrednosti HALKBANK a.d. Beograd je pravo mesto za Vas.

Po čemu smo posebni:

Halkbank a.d. Beograd ceni želje i potrebe svojih zaposlenih i istovremeno ulaže u razvoj i napredak u karijeri svakog svog zaposlenog. Naš moto je: „Ljudi pre svega“ i u skladu sa tim  posvećeni smo stalnom unapređivanju svojih ljudskih resursa, primenom napredne selekcije, programa obuke, metoda ocenjivanja i nagrađivanja svesni da  da su upravo naši zaposleni najveća prednost Banke.

U skladu sa svojom strategijom za kontinuiranim rastom i predanošću našim klijentima i njihovim željama potreban nam je motivisan i talentovan tim spreman da preuzme inicijativu. Naš cilj je ambiciozan, ali jasan i dostižan – želimo da Halkbank a.d. Beograd postane jedna od vodećih banka i da bude široko prepoznata po vrhunskoj usluzi koju pruža svojim klijentima i zadovoljstvu svojih zaposlenih. Ukoliko ste i Vi ambiciozni i željni izazova, pridružite se timu Halkbank a.d Beograd.

Pogledajte otvorene pozicije:

Prijavite se za posao u Halkbank a.d. Beograd i postanite deo našeg tima!

 

Ukoliko vam nijedna pozicija u rubrici Aktuelni konkursi trenutno nije odgovarajuća, možete nam poslati CV na careers@halkbank.rs. Ukoliko se ukaže potreba, kontaktiraćemo vas.