Pogodnost u Gigatronu

ISKORISTI JEDINSTVEN DIGITALNI VAUČER

ZA KUPOVINU U GIGATRON PRODAVNICAMA

HALKBANK a.d. Beograd u saradnji sa Gigatronom je za sve korisnike HALKBANK Mastercard World kreditnih kartica obezbedila posebnu, prazničnu pogodnost, gde prilikom odabira omiljenih artikala iz asortimana dostupnog u Gigatron prodavnicama i plaćanja računa HALKBANK Mastercard kreditnom karticom, možete ostvariti 3.000,00 RSD popusta, za račun veći od 10.000 RSD.

 

Korisnici HALKBANK Mastercard World kreditnih kartica će na svoju mejl adresu dobiti jedinstveni digitalni vaučer putem kojeg mogu ostvariti popust na samo jednu kupovinu, odnosno istim nije moguće ostvariti popust za više plaćanja.

Period trajanja kampanje je od 01. decembra 2023. godine do 31. januara 2024. godine.

Pogodnost se odnosi isključivo na klijente HALKBANK, korisnike Mastercard World kreditne kartice, koji u bilo kojoj Gigatron prodavnici ostvare kupovinu u iznosu od 10.000 RSD ili više, a plaćanje preostalog iznosa (nakon primene popusta kada pokažu dobijeni vaučer i utvrdi se da isti nije već iskorišćen), izvrše HALKBANK Mastercard kreditnom karticom. U skladu sa navedenim, kombinovano plaćanje sa novcem nije moguće.

Za detaljnije informacije, pročitajte Pravila kampanje.

Vaša HALKBANK – Ljudi pre svega